ROŽE, DARILA & OSTALE LJUBEZNI

Cvetličarna, ki ima dušo in srce …

RASTLINE

Katera bo tvoja

ŠOPKI

Poišči sanjskega

DEKORACIJE

Polepšaj si dom

DARILA

Podari in razveseli

Najbolj trendi …

Šopek po horoskopu

ŠOPEK ZA RAKICE – VEČNE ROMANTIKE

Rak (21.06. – 22.07.)

Nežna in včasih sanjava.
Tvoja intuicija je tvoj kompas.
Res imaš dober spomin.
Vedno držiš besedo.
Srčna prijateljica.

Draga RAKICA, to je šopek ZATE,
ki čutiš ta svet v popolnosti.

Podari šopek

PO ŠOPKU ROŽ SE DAN POZNA…

Verjamemo, da so rože najlepše v svoji naravni obliki. In prav iz narave črpamo inspiracijo, oblike in stile. Smo ustvarjalci cvetličnih dekoracij. Smo cvetličarna. Smo darilnica. In smo ekipa, ki vse to dela z ljubeznijo in predanostjo. Smo vse, kar potrebujete za lepši dan, saj Sanjski šopek širi srečo.

Pošlji šopek kot darilo ali si z njim polepšaj dom …

sopek-polepsam-ti-dan-2203

POLEPŠAM TI DAN

Lepo je, ko ti nekdo polepša dan. Naj bo to z nasmehom, lepo besedo ali koščkom čokolade. Še lepše pa je, če smo mi tisti, ki vsakodnevno nekomu dan naredimo lepši. Zakaj ne bi tebi ljubi osebi danes polepšal/a dan s poklonjenim šopkom rož?Verjemi, podarjen šopek rož ne polepša samo dne, ampak se globoko dotakne tudi srca in vlije močno voljo za naprej.

UNIKATNO KREIRAN ŠOPEK

že od 39€

KUPI ŠOPEK

POŠILJAMO PO CELOTNI SLOVENIJI

sopek-roz-hvala-ker-si-miza-roke

HVALA KER SI

Hvala, ker si del mojega življenja in hvala, ker si z menoj v težkih časih, tako lažje prebrodim svoje bitke in sprejmem svoje napake. Hvala, da me spomniš, da tudi če bo šlo kaj narobe, še vedno nekaj imam – tebe in tvojo ljubezen. In to je vse, kar na koncu šteje. Hvala, ker si tu. Hvala ti, da mi pomagaš preživeti, upati, sanjati, ljubiti, jokati – živeti.

UNIKATNO KREIRAN ŠOPEK

že od 39€

KUPI ŠOPEK

POŠILJAMO PO CELOTNI SLOVENIJI

sopek-tvoj-dan

TVOJ DAN

Danes je tvoj dan. Dan, ko ga lahko preživiš v pižami- kakor ti paše, saj je tvoj dan. Lahko si privoščiš najbolj kalorično tortico in to brez slabe vesti- kakor ti paše, saj je tvoj dan. Preživi ga v družbi glasnih prijateljev, ali umiri misli med krošnjami drevesi. Danes je tvoj dan in počni samo tiste stvari, ki te resnično osrečujejo in napolnijo z energijo..

UNIKATNO KREIRAN ŠOPEK

že od 39€

KUPI ŠOPEK

POŠILJAMO PO CELOTNI SLOVENIJI

Darilo, ki traja …

NAROČNINA NA ŠOPEK

ŠOPEK NA MESEC ALI ŠOPEK NA TEDEN

Zagotovo ima vsak od nas sklenjeno vsaj eno naročnino, naj bo to naročnina na telefon, Netflix ali sadni zabojček. Naročnina na šopek ni prav nič drugačna! Namenjena je vsem, ki obožujejo sveže cvetje in želijo skrb za dostavo cvetja prepustiti nekomu drugemu.

PREBERI KAKO DELUJE

Unikaten šopek sezonskega cvetja po našem izboru

Unikaten, dišeč in preprosto … Sanjski

PRESENEČENJE

ŠOPEK, V KATEREM SO UJETE BARVE VESELJA IN RADOSTI

Ko v enem šopku podariš vse barve. Ko z enim šopkom narišeš nasmeh in prikličeš solze sreče. In ko ti mama iz srca reče: ”Hvala, to pa je najlepši šopek, kar sem jih kdaj prejela.

že od 34€

NAROČI ŠOPEK

pošiljamo po celotni sloveniji

Aktualni zapisi in nasveti …

Cvetličarna, katere poslanstvo je širiti srečo.

Cvetličarna ima za nas nekoliko drugačen pomen.

Cvetličarna je v slovarju definirana kot “trgovina s cvetlicami.” Seveda, drži. A pri Sanjskem šopku želimo biti več kot to. Že od samega začetka želimo širiti dobro in vsak dan znova se trudimo, da z našimi izdelki lepšamo svet. Naša cvetličarna ni le cvetlični studio, kjer nastajajo sanjski šopki, je tudi prostor, kjer domuje kreativnost, je otroška želja, je spletna cvetličarna in je čisto pravi cvetlični studio, ki domuje v Škofji Loki.

Prostor, kjer domuje ustvarjalnost.

Bi lahko trdili, da je Sanjski šopek pravzaprav umetniški atelje? Šopke razumemo kot umetnine, v katere vdihnemo vso svojo ustvarjalnost. So plod nenehnega ustvarjanja, preizkušanja novih barv, kombinacij, tekstur in tehnik. Tako je, ko se srečajo hitri prsti, pridne roke in ustvarjalni navdih. Takrat pride do izraza tista čarobna moč, suho cvetje se sreča z nežno ranunkulo, vrtnica pade evkaliptusu v objem … Ko se cvetje pred nami razprostira kot paleta barv, ko pridejo do izraza vsi ti čudoviti cvetovi, ko pozabimo na pravila in se prepustimo ustvarjanju … Da, takrat bo zagotovo nastal Sanjski šopek.

Rože, darila in ostale ljubezni

Poslušamo vas, zanima nas vaša zgodba. Z veseljem ugodimo vašim željam. Verjamemo v raznolikost, zavedamo se, da nas bogati. Prav zato v naši ponudbi najdete najrazličnejše pozornosti za vse priložnosti. Za osebe, ki vam pomenijo preveč, da bi jih obdarili z darili brez prave vsebine. Podarite srce, lep spomin ali naročnino na šopek. To so darila, ki štejejo. Namesto velikega paketa raje poklonite Poljub, Veselje, Ljubezen ali Objem. Ker vsi vemo, da mala darila ohranjajo velika prijateljstva … Dobrodošli v (@instagram) Sanjskem šopku!

VEČ O CVETLIČARNI

Sledite nam @sanjski-sopek instagramu

Instagram has returned invalid data.