Plačila in dostava

Načini plačil

Spletna trgovina Sanjskega Šopka omogoča naslednje načine plačil:

2. Plačilo z gotovino ob prevzemu preko dostavne službe GLS. (ne velja v času epidemije)

To pomeni, da naročeno blago plačate ob dostavi, kurirju GLS dostavne službe. Plačilo lahko izvedete z gotovino ali plačilno kartico. Račun za dobavljeno blago prejmete na elektronski naslov, katerega navedete ob oddaji naročila.

Opozorilo! GLS dostavna služba in banke uporabnikov za vsako plačilo načeloma obračunajo provizijo, skladno s svojim cenikom. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev spletne trgovine. Pri plačilu z gotovino ob prevzemu (plačilo po povzetju) se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija GLS, ki znaša 0,96 € za pakete v vrednosti do 96 €, pri paketih z vrednostjo od 96 € do 501 € je strošek provizije 1 % vrednosti paketa, nad vrednostjo paketa 501 € pa znaša provizija pošte 5,01 €.
Proviziji in odkupnini, ki jo plačate GLS dostavni službi, se lahko izognete le s plačilom po predračunu, nakazilom na TRR ali preko UPN obrazca.

2. Z nakazilom na TRR račun (neposredna bančna transakcija) upravitelja spletne trgovine Sanjski Šopek (ponudba ali predračun),

Ob oddaji naročila in izbiri plačila, nakazilo na TRR račun se vam na zaslonu prikažejo vsi potrebni podatki za nakazilo. Pri nakazilu ne pozabite vnesti sklicne številke (SI00 – številka naročila), saj nam to omogoča lažjo sledljivost.

  • Banka: SKB d.d.
  • Koda za razvrščanje: IVPT
  • IBAN: SI56 03128-1001253971
  • BIC: SKBASI2X

  • plačilo s karticami preko sistema STRIPE,
  • preko plačilnega sistema PayPal.

Dostava paketov

U WISH d.o.o.
Mestni trg 28
4220 Škofja Loka
Elektronski naslov: trgovina@sanjski-sopek.si

V Škofji Loki, 10. 5. 2021

VKLOPI RAZUM