Flower therapy

CVETLIČNE USTVARJALNICE

Zaradi rož se počutimo bolje, srečnejše in smo bolj sproščeni. To ti zagotavljam jaz, pa tudi številne raziskave — ampak o tem najbrž niti ne dvomiš.

Ustvarjaj z nami

Povem pa ti tudi, da je delo z rokami nekaj čudovitega.

Ustvarjanje s cvetjem pomirja telo, misli in duha. Tudi to potrjujejo raziskave in moja malenkost — tukaj pa je priložnost, da to izkusiš tudi ti:

Vabim te na Flower therapy delavnice.

Zasnovane so tako, da navdihujejo, pomirjajo in zmanjšujejo stres; vse to se zgodi, ko združimo cvetje, moč dotika in tvoj kreativni naboj kot izrazno sredstvo.

Pridruži se delavnici

Udeležila sem se delavnice Flower therapy, ki je dosegla in presegla vsa moja pričakovanja.
Res najboljša terapija! Toplo priporočam 🙂
Še enkrat hvala za čudovit večer.

Katarina Rešek / Google

Odlična delavnica Flower therapy, super družba, ambient, lokacija, odnos s strankami. Čudoviti šopki

Katarina Rešek / Google

Danes na delavnici z gospo Metko sem uživala. Ustvarile smo čudovite šopke.
Rože in energija se v delavnici Sanjski šopek podajata roke.
Še pridem!
Hvala.
Zlata

Zlata Bidovec / Google

Delavnica izdelave šopka je bila res čudovita!
Hvala dragi hčerki, za nepozabno doživetje.

Katja Babic-Petrovic / Google

Sanjski šopek je najlepša cvetličarna v Ljubljani. Imajo prekrasno/moderno izbiro cvetlic, ki ti polepšajo dan, teden, mesec. Res se vidi, da delajo s srcem! Obiskala sem Flower Terapijo, ki jo izvajajo in sem zelo uživala. Zelo zelo priporočam!

Katja Fortič / Google

Krasna delavnica, lep ambient, prijetni ljudje – res se čuti, da ekipa dela s srcem ❤️

Sanja Krizan / Google

Amazing staff, nice atmosphere, good service. Flower therapy is a must try!

Lana Bregar / Google

KAJ JE FLOWER THERAPY?

Na kratko: Flower therapy so delavnice ustvarjanja s cvetjem.

Pozabimo na tehnike in pravila kreiranja.

Na klasičnih delavnicah te naučim, kako pravilno skreirati šopek, namizno dekoracijo ali venček. Na delavnicah Flower therapy pa ne gre za to. Tu ni prostora za narobe in prav. Tu pozabimo tehnike in pravila, ki nas premnogokrat omejujejo.
Flower therapy delavnice v ospredje postavijo tvoja čustva in občutke, ki jih v določenem trenutku občutiš. Veselje, žalost, pričakovanje in vse tisto vmes, kar težko opišeš z besedami.

Tu ni narobe ali prav.

To je super način, da se izraziš preko dotikanja, opazovanja in kreiranja s cvetjem. Da iz sebe preneseš tisto, kar te teži, in da daš obliko tistemu, kar želiš ujeti v večnost.

Obljubim ti, da boš v družbi nežnih cvetličnih arom in unikatnih, dih jemajočih podob, ki jih lahko ustvari le narava, doživela edinstveno izkušnjo. Tvoj notranji svet bo postal tvoja muza. Tvoje roke čopič. Cvetje tvoje izrazno sredstvo. Tvoj končni izdelek pa bo tvoja umetnina.

Počutje po Flower therapy je tisto, čemur rečemo resnična moč umetnosti: umirjen um, sproščene misli, notranje zadovoljstvo in občutek sreče. Nov zagon, sveža motivacija in optimizem, ki ga lahko iz človeka izvabi le cvetje.

01

KOMU SO FLOWER THERAPY DELAVNICE NAMENJENE?

Tebi. Pa tvoji prijateljici, mami, sodelavki, sestri ali sosedi. Sestrični, s katero se že dolgo časa nista videli in prijateljičini mami, ki gre skozi težko obdobje.

Ker vsi gremo skozi različne življenjske izkušnje, v katerih nas spremljajo različna občutja. Včasih jih še sami komaj prepoznamo, včasih nas presenetijo, včasih se vračajo.

Barve cvetja dokazano vplivajo na tvoje razpoloženje; če se na primer počutiš zelo vznemirjeno ali zaskrbljeno, ti priporočam šopek iz pomirjajočih barv nežno roza, mareličnih, umazano belih ali kremno rumenih cvetov — te barve prinašajo umirjenost. Če doživljaš tesnobo, pa ti svetujem šopek iz živahnejših in sončnih barv. Obarvaj tvoje stanovanje, pa tudi tvoje počutje, z barvami, ki bodo pozitivno vplivale nate in na tvojo okolico.

02

KDAJ BODO POTEKALE FLOWER THERAPY URE?

Flower therapy urice v Sanjskem šopku bodo potekale vsak četrtek med 18. in 21. uro. Z mano lahko ustvarjaš, kolikor časa želiš. To je čas zate in tu si na prvem mestu ti. To je tvoj trenutek miru sredi kaotičnega tedna, tvoja ustvarjalna oaza sredi mesta in tvoja priložnost, da narediš nekaj zase v časih, ko dajemo na prvo mesto vse prej kot sebe.

03

VSAK TEDEN NEKAJ NOVEGA

Rdeča nit prav vseh Flower therapy delavnic je enaka: Sproščanje, iskanje notranjega miru, odgovorov na vprašanja in zmanjševanje stresa in tesnobnih občutkov. Preplet nepopisne lepote cvetja, tvojega ustvarjalnega naboja in občutij, ki jim daš prostor, da se izrazijo.

Delavnice bom vodila Metka, enkrat mesečno pa bom povabila tudi goste. Imena naj ta trenutek ostanejo še skrivnost.

In kaj lahko na Flower therapy delavnicah izgubiš?

Pravzaprav čisto nič. 🙂

Zagotovo dobiš čas, rezerviran samo zate, prostor za sproščeno in neobremenjeno ustvarjanje in pristen stik s cvetjem, ki te bo napolnil s tistim, kar ta trenutek potrebuješ.

Skreiran šopek seveda odneseš domov in mu dovoliš, da te polni, motivira, pomirja in navdihuje. Nasmehneš se in se spomniš prijetne ustvarjalne izkušnje, ki je pustila pečat…

Ja, to je nekaj zame

Ne zamudi novih terminov

Se je po prebranem v tebi nekaj premaknilo in si želiš tudi ti obiskati delavnico?

Ali pa še nisi povsem prepričana, če je prav ustvarjanje s cvetjem tisto, kar v danem trenutku najbolj potrebuješ?

Vabim te, da mi zaupaš svoj mail, na katerega ti bom občasno poslala še kakšno zanimivost o Flower therapy delavnicah in te med prvimi obvestila, ko bodo na voljo novi termini.