Ej, ti, rožica!

Kaj praviš na to, da skupaj v tvoj dom ali pisarno vneseva nekaj barv in tiste čarobnosti, ki jo premore le sveže cvetje?

Jaz poskrbim za cvetje. Ti ustvariš šopek.
In (1 + 1) kar naenkrat postane 3.

Naročam paket
Se še ne poznava?

Sem Metka iz Sanjskega šopka

Imam 2 cvetlična studia, goro izkušenj s področja floristike in kreativno žilico, ki mi ne pusti spati. Moja želja je, da spremenim odnos ljudi do cvetja. Rože že dolgo časa niso več rezervirane le za posebne priložnosti — če vprašaš mene, bi moral šopek rož postati del našega vsakdana, prav tako kot dišeča jutranja kava ali pa večerna kopel.

Zakaj? Ker sveže cvetje lepša prostore, nas povezuje z naravo in z ljudmi okoli nas. Dokazano pozitivno vpliva na naše razpoloženje in preprosto — širi srečo.

Ampak dovolj o meni. Si še z mano?

“DIY”

“Do it yourself”

NAREDI SI SAM
je metoda gradnje, spreminjanja ali popravljanja stvari brez neposredne pomoči strokovnjakov ali certificiranih strokovnjakov.

DIY šopek, ki ga lahko naročiš po spletu

Tale ideja je v meni tlela že nekaj časa. Sedaj pa je končno čas, da ti jo razkrijem.

Fora je v tem, da šopka ne skreiram jaz, ampak ti, oziroma oseba, ki ga prejme.
Jaz izberem sveže cvetje, pripravim navodila in uredim dostavo, prejemnica pa nato sama ustvari svoj čisto unikaten in totalno sanjski šopek.
Kako se ti zdi?

Pošlji mi cvetje

NAJ CVETI, NAJ DIŠI, NAJ SIJE

Od posameznih cvetov do DIY šopka

Tole so ustvarile krasne osebe, ki so DIY šopek naročile zase ali pa ga prejele kot darilo. Na slikah so njihove resnične kreacije, narejene s cvetjem, ki so ga prejele v paketu. A niso krasne? Kreacije namreč. No, pa punce za njimi tudi.

Zakaj
DIY
šopek?

Torej, kako izgleda DIY šopek v praksi?

In vse to le za 25€ na paket.
Kaj praviš? Si zraven?

FAQ

Pogosta vprašanja

Odvisno od tega, kdaj boš paket naročil/a. Lahko pa ti garantiram, da bo cvetje sezonsko in torej sveže. To pomeni, da bo tvoj šopek dlje časa ohranil svoj izgled in svežino.

Seveda! Pravzaprav se mi to zdi super ideja! Ob oddaji naročila oddaš naslov, mi pa poskrbimo za varno dostavo po vsej Sloveniji.

Naročnino lahko skleneš za različna časovna obdobja. Izbereš lahko pogostost naročila enkrat na teden, enkrat na 14 dni ali enkrat na mesec. Pogostost določiš pri oddaji naročila, prav tako tudi naslov, kamor bomo DIY šopek redno pošiljali glede na tvoje želje.