DEKORACIJA ZA TORTO

Life is better with flowers on top.

Dekoracija za torto o kateri si še včeraj le sanjala.
Danes jo lahko ustvariš sama!
Predstavljamo ti izbor najbolj instagramobilnega cvetja za okrasitev torte.
Izbiraš lahko med že sestavljenimi tematskimi paketi ali rezanim cvetjem redkejših vrst.

S pomočjo unikatnega izbora in našimi idejami, bo tvoja torta postala prava umetnina.

DIY paketi

Paketi vrhunskega cvetja za dekoracijo torte, ki bodo tvojo okusno torto, naredili zares izjemno. Za popolno fotografijo in poglede, polne občudovanja. Izbiraj med različnimi tematskimi paketi cvetja, različnih barv in tekstur. Tvoja torta zdaj lahko postane travnik, gozd ali morje. Prepusti se ustvarjanju in domišljiji.

Paketu so priložena navodila za popolno postavitev cvetne dekoracije za torto.
.

DEKORACIJA ZA TORTO

Zakaj torto dekorirati s cvetjem?

Vem kaj iščem…

Kvalitetno rezano cvetje, za takrat, ko že točno veš, kakšna bo tvoja dekoracija torte. Nabor cvetja je izjemen, dostopen le za posebne priložnosti, njegova kvaliteta je vrhunska.
Izbor cvetja se bo tedensko spreminjal, glede na dobavljivost, pa tudi glede na trende.

Nudimo redkejše vrste cvetja, pripravljene le za dekoracijo tort.

Dekoracija za torto je zares vsaj toliko pomembna, kolikor je pomembna njena vsebina. Naš način življenja je postal ujet v mobilne zaslone in tako bo na marsikateri napravi pristala tudi fotografija tvoje torte – še bolje, dekoracija torte. Prav zato mora biti nadvse posebna, ni res? Je že tako, da se na večini fotografij pojavi še nedotaknjena torta, ki ne razkriva (prav tako popolnega) okusa.

Dekoracija torte s cvetjem ni popolna novost na področju okraševanja tort. Pa vendar se je pristop k tovrstnim dekoracijam precej spremenil. Seveda kulinarika stopa stopničko po stopničko višje in iz dvigovanja kakovosti in moderne prezentacije hrane niso izvzete niti torte.

Nič več staromodnega okraševanja. … Zdaj dekoracija za torto govori zgodbo. Takšno iz gozda, jutranjega sprehoda, klepeta s prijateljico … In  vse to s pomočjo cvetja. Svežega, kvalitetnega, unikatnega.

FAQ

Pogosta vprašanja

Res je. Vsakemu paketu cvetja so dodane tudi iztočnice, kako bo dekoracija za torto izgledala najbolj popolno. POMEMBNO: navodila bodo priložena paketu in jih prejmete po pošti.

Za vsa naročila do 15:00 velja, da so odpravljena še isti dan, pomeni, da so pri vas že naslednji dan. Če se pojavijo težave (zaradi zaloge cvetja, dostavne službe, …) vas obvestimo.

Cvetje je bo pravilni oskrbi in upoštevanju priloženih navodil obstojno vsaj teden dni od prejema paketa.

Ko prejmete paket, cvetje vzemite iz embalaže, odstranite hranilno gobico in spodrežite stebla. Paketu bo priložena tudi vrečka s hranilom, katere vsebino stresite v vodo.
Rezano cvetje pred dekoracijo torte pustite v vodi s hranilom vsaj 24 ur, da se cvetlice dobro napijejo vode s hranilom in le tako bodo na torti zažarele v vsej svoji lepoti.

Cvetje za dekoracijo torte je namenjeno zgolj dekoraciji torte in NI UŽITNO.