Sanjski šopek Ljubljana

Sanjski šopek Ljubljana: trenútek, sedaj.

Sanjski šopek Ljubljana – cvetlični studio, kjer je vsak izmed nas kreator najlepših trenutkov življenja. Kjer se ustaviš, opazuješ. Prisluhneš sebi in zgodbam prostora. Kot čarobni napoj te posrka vase magičnost vsega lepega.

ZEMLJEVID

KAKO DO NAS?

KJE PARKIRAM?

JAVNI PREVOZI?

Prostor, iz katerega žari kreativna energija. Prostor za nove ideje, a tudi za obujanje spominov. Prostor, ki živi v tem trenutku in kjer vsak lahko najde svoj mir. Tu diši po lepih časih, tu se pletejo povezovanja, ki bodo oblikovala našo prihodnost.

A najpomembneje: Sanjski šopek Ljubljana je prostor, ki tebi in meni dovoli, da doživiva vsak trenutek prav takšen kot je – v barvah, ki jih vidiva, v občutku, ki ga čutiva, v mislih s katerimi se igrava in v sanjah, ki jih imava. Je prostor, ki dovoli, da ne misliva na jutri in ne na včeraj, ampak samo sva – v trenutku, tukaj in zdaj.

To je prostor brez kategorij – sem spadamo vsi. Zaljubljeni umetniki, osamljeni popotniki, sanjavi igralci, neprespani straši, strastni načrtovalci, reševalci, natančni v računanju, dobri v vzgoji … To je prostor, kjer vsak najde svoj mir. Svoj trenutek.

Tu lepo diši. Tu so doma sramežljive potonike, zaljubljene vrtnice, veličastno suho cvetje. Tu raznorazne cvetlice izrisujejo še nikoli videne podobe, pa tudi nasmeške na obrazih. Iz tega prostora odideš s cvetjem, iskrivm darilcem, ki bo – načrtno ali spontano, postalo zahvala, objem, sočutje, stisk roke, ljubezen, prijateljstvo, želja, opomnik, presenečenje.

 

Sanjski šopek Ljubljana – zgodba, ki povezuje preteklost s sedanjostjo

Trenutek časa. Nekaj minljivega, a za vedno zapisanega v spomin.

sanjski-sopek-lj

Odprt prostor predstavlja prihodnost, grobi in nepopolni detajli kažejo na sledove preteklosti. Modularni elementi skupaj s fleksibilno razporeditvijo prostorov pa simbolizirajo sedanjost, ki jo lahko oblikujemo, dopolnjujemo in zapolnjujemo na številne načine. Naša je, da ji damo formo, da jo opremimo s spominom, z vonjem, čustvi.

Sanjski šopek Ljubljana je arhitekturno zasnovala ekipa iz arhitekturnega biroja Triiije. Ustvarili smo unikaten kotiček v prestolnici, poln zgodb, ki jih je zapisal čas in poln še nedoživetih utrinkov, ki še čakajo svoj čas, svoj trenutek.

 

Cvetlični studio, poln vseh ljubezni

V Sanjskem šopku v Ljubljani najdeš različne vrste cvetja – tako svežega kot suhega, iskriva in domiselna darila, sobne rastline, dekoracije za dom, pisarno, restavracijo ali otroško sobo.

Želiš nekaj po svoji meri, zares unikatnega? Z veseljem slišimo tvoje ideje in želje.
Se ti mudi in rabiš pozornost, ki bo v trenutku navdušila? Pridi, izberi, polepšaj dan.

ljubljanski-sanjski-sopek

Sanjski šopek Ljubljana je prostor, kjer kreativnost nima omejitev. Tu se bodo odvijale ustvarjalne delavnice, kjer bo do izraza prišla strast do ustvarjanja. Iskali bomo skupna stičišča, kjer bomo vsi našli mir, zadovoljstvo in srečo. Kjer bodo cvetlice postale nov sinonim za sproščanje in s katerimi bomo krepili tvoj kreativni izraz.

Prav vedno pa bo tu na voljo skodelica dišeče kave ali čaja, razgled, ki pomirja in ozračje, ki te napolni z energijo.

Sanjski šopek Ljubljana – KJE SE NAHAJAMO in KAKO DO NAS?

Ljubljanski Sanjski šopek se nahaja na Tavčarjevi ulici 6.

Ravno prav odmaknjen, a ravno prav v središču.
Z avtomobilom, vezani na mestni promet ali peš – lokacija je prijazna prav do vseh.

Kje lahko parkiram?

Kar nekaj parkirišč in parkirnih hiš se nahaja v bližini:

• parkirišče TRG OF
• parkirišče Želežniška postaja Ljubljana
• parkirna hiša KOZOLEC
• parkirna hiša TRDINOVA

Z javnim prevozom

Postaje javnega prevoza, ki so od Sanjskega šopka v Ljubljani oddaljene le slabe 3 min hoje:

• avtobusna postaja Gosposvetska
• avtobusna postaja Ajdovščina
• avtobusna postaja Bavarski dvor V bližini lokacije vozi mestni avtobus št. 5 in 20. Vstavita pri sodišču. Do trgovine je še minutka hoje.

Pozdravljen, Sanjski šopek Ljubljana!