Sledenje pošiljki

Te zanima kje se ta trenutek nahaja tvoj paket?

Sledi svojemu naročilu kar preko spleta …

GLS sledenje

Tvoj paket smo skrbno pripravili za pošiljanje in ga predali dostavni službi GLS, ki bo poskrbela, da bo tvoje naročilo hitro in varno prispelo na cilj. 

Gotovo te zanima, kje se tvoj paket nahaja v določenem trenutku. To lahko preveriš s kodo, ki si jo prejel/a v potrditvenem emailu za tvoje naročilo. Sledilno številko paketa vpiši v okence TUKAJ

GLS te bo redno obveščal o poteku dostave: Na dan pred dostavo in na dan dostave. Na dan dostave te bodo zjutraj obvestili o tem, kdaj približno naj bi bil paket dostavljen. Tako boš točno vedel/a, kdaj lahko pričakuješ pošiljko, polno cvetja in veselja.

Imaš težavo in se na spletu ne znajdeš?  Brez panike. Sporoči nam tvoje kontaktne podatke in poiskali bomo tvojo pošiljko.

Vsekakor pa nas lahko tudi pokličeš +386 40 76 66 32 in skupaj preverimo stanje tvojega paketa.

KJE SE LAHKO ZALOMI?

  • Naročila, ki so oddana po 15h, odpošljemo naslednji delovni dan.
  • Je bilo izbrano plačilo preko TRR? Tvoj paket odpošljemo šele po prejetem nakazilu. Najhitreje bo, če nam posreduješ potrdilo o plačilu.
  • Naročila oddana med vikendom ali prazniki odpošljemo prvi delovni dan.
  • Dostavni službi bo v veliko pomoč, če v naročilu navedeš čim več točnih podatkov. V primeru, da te v času dostave ni doma, ti dostavljalci pustijo sporočilo, oz. te pokličejo in se dogovorite o mestu dostave.

V kolikor imaš željo, da nekoga presenetimo na točno določen dan in uro, smo zate pripravili našo osebno dostavo, katero izbereš v košarici po vpisu podatkov za dostavo.

 

sledenje-posiljki