DOSTAVA CVETJA LJUBLJANA – Hitro in enostavno

Dostava cvetja Ljubljana še nikoli ni bila bolj enostavna. Idealno darilo za vse priložnosti, šopek rož, ki izraža ljubezen in naklonjenost, dostavljamo po vsej Ljubljani s hitro in zanesljivo dostavno službo.

 

🌼 Željeno cvetje lahko dostavimo na katerikoli naslov v Ljubljani

🌼 Preprosto spletno naročilo in velik izbor šopkov, cvetja in sobnih rastlin

🌼 Različne možnosti plačila

🌼 Cena dostave znaša 4,6 eur

🌼 Če želite, lahko naročilu dodate tudi osebno sporočilce

🌼 Lahko zavijemo kot darilo

🌼 Paket ne vsebuje računa, zato ga lahko brez skrbi pošljete kot darilo presenečenja

 

Dostava cvetja Ljubljana
Dostava cvetja v Ljubljani na enostaven in hiter način. Sanjski šopek je že jutri lahko na vašem naslovu …

 

 

Proces dostave cvetja je profesionalen od začetka do konca in garantiramo vam, da bo naročeno sveže ali suho cvetje (šopek, evkaliptus, vrtnice in druge rož’ce) prišlo na željeni naslov v brezhibnem stanju.

Ne glede na to, ali želite dostavo cvetja zase ali pa kot darilo bomo poskrbeli, da vam bo dostavljeno cvetje vzelo sapo in prav zares polepšalo dan.

 

NAJLEPŠI ŠOPKI ROŽ

 

[toc]

 

Odgovori na najpogostejša vprašanja v zvezi z dostavo cvetja v Ljubljani

Iščete informacije in zanima vas dostava daril na dom oziroma dostava cvetja? Dostava cvetja je možna za Maribor, Kranj, Celje in seveda tudi za Ljubljano! Za dostavo cvetja v Ljubljani poskrbi naša spletna cvetličarna Sanjski šopek. Naš cvetlični studio se nahaja v Škofji Loki in prav tam nastajajo cvetlične kreacije, ki lepšajo domove po vsej Sloveniji.

Dostava cvetja Ljubljana - 2
Cvetje za dostavo vam bomo pripravili v cvetličnem studiu Sanjski šopek in ga dostavili na željeni naslov kjerkoli po Ljubljani.

Ali dostavljate cvetje v Ljubljani?

Seveda! Dostava cvetja v Ljubljani je naša ustaljena praksa, saj velik del naših naročil prihaja prav iz Ljubljane in okolice. Cvetlični paket vam bo dostavila naša dostavna služba, mi pa bomo poskrbeli, da bo cvetje pravilno in varno zapakirano za transport.

 

Dostava rož Ljubljana – tudi ob vikendih?

Seveda, saj se zavedamo, da si mnogi prav za vikend radi privoščijo nov šopek ali pa ga pošljejo nekomu kot presenečenje. Ob spletnem naročilu v spletni cvetličarni imate možnost izbire datuma dostave, katerega se bomo držali.

 

  • Če izberete dan dostave med tednom je cena dostave z GLS dostavno službo 4,60 €.
  • Če pa izberete dan dostave cvetja (Ljubljana) v soboto, je cena dostave 12,99 €.

 

Koliko časa pred željeno dostavo moram oddati spletno naročilo?

Naročila, ki so izvedena in plačana od ponedeljka do petka do 15. ure, oddamo naprej še isti dan. To pomeni, da so na naslovu prejemnika naslednji dan. Naročila, ki so izvedena in plačana med vikendom, pa pripravimo in oddamo naslednji delovni dan.

Če pa imate kakšno izredno situacijo, ki bi potrebovali zares hitro dostavo rož Ljubljana pa nas pokličite in potrudili se bomo, da bomo skupaj našli ustrezno rešitev.

 

Kakšne so možnosti plačila za dostavo cvetja Ljubljana?

Dostava cvetja Ljubljana ponuja različne opcije plačila. Plačate lahko ob prevzemu paketa na vašem naslovu (z gotovino), s plačilnimi karticami ali preko PayPala. Če želite, lahko znesek poravnate tudi z bančnim nakazilom.

 

Ali dostavljate samo cvetje ali tudi darila?

Če pa vas poleg dostave rož zanima tudi dostava daril na dom, ni problema, saj ta še nikdar ni bila bolj enostavna! Darila za različne priložnosti najdete tudi v Sanjskem šopku in so odlično dopolnilo, če se odločite za dostavo rož v Ljubljani.

 

 

NAROČITE ŠOPEK ROŽ

 

 

Upamo, da smo odgovorili na vaša vprašanja. Če vas zanima še kaj, se lahko obrnete na nas in z veseljem vam bomo odgovorili. Spremljajte nas tudi na Instagramu, kjer dnevno delimo naše cvetlične kreacije in druge koristne vsebine za vse ljubitelje cvetja in lepih reči!

 

Avtor:

Metka Sporiš

dipl. inž. agronomije in hortikulture
Evropski florist 1. stopnje

Verjamem, da sta ljubezen do dela in ustvarjalna žilica zmagovita kombinacija. In prav vsako jutro se veselim ustvarjanja, ki ga prinaša nov dan. S cvetjem ustvarjam za svojo dušo, vaše veselje in lepši jutri.