DOSTAVA DARIL NA DOM

Dostava daril na dom še nikdar ni bila bolj enostavna!

V naši spletni trgovini izberite darilo, ki bi ga želeli poslati, mi pa poskrbimo za pravočasno in varno dostavo. Dostava poteka po vsej Sloveniji z dostavno službo GLS, občasno pa naročene pakete dostavljamo tudi sami. Cena dostave po vsej Sloveniji je 4,60 € (znesek se plača že ob samem naročilu v spletni trgovini).

Kdaj bo paket dostavljen?

  • Vsa naročila, oddana med delavnikom pred 15. uro, odpošljemo že isti dan v primeru plačila po povzetju, preko Paypala, Moneta ali s plačilno kartico.
  • Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu pošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR.
  • Naročila, naročena med vikendom in prazniki, pošljemo takoj naslednji delovni dan.
  • Če bi želeli nujno in hitro dostavo nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da najdemo ustrezno rešitev.

Kakšne so opcije plačila?

  • z gotovino ob prevzemu preko dostavne službe GLS,
  • z bančnim nakazilom na račun upravitelja spletne trgovine Sanjski Šopek (UPN nalog, QR koda, ponudba ali predračun),
  • plačilo s karticami preko sistema STRIPE,
  • preko plačilnega sistema PayPal.

 

Dostava-daril-na-dom
Dostava daril na dom še nikoli ni bila bolj enostavna. Oglejte si ponudbo unikatnih, iskrivih in domiselnih daril za vse priložnosti!

 

Dostava daril na dom je priročna rešitev za vse, ki jim izbiranje daril v trgovinah predstavlja nočno moro. Je tudi odličen način za obdarovanje oseb, ki ne živijo v naši bližini, a jim vseeno želimo izkazati pozornost na točno določen dan. Oglejte si nekaj idej za dostavo daril na dom in preizkusite, kako le-ta deluje.

 

Dostava daril na dom za različne priložnosti

Ljudje se obdarujemo ob različnih priložnostih. Lahko gre za splošne praznike, ki jih praznujemo vsi (npr. valentinovo, božič, novo leto, materinski dan) ali pa za osebne praznike, ki se razlikujejo od osebe do osebe (npr. rojstni dan, god, matura, diploma ali različne obletnice).

Za osebe, ki imajo v našem življenju posebno mesto ponavadi iščemo darila, ki pustijo pečat. Darila, ki imajo zgodbo in s katerimi sporočamo, da imamo nekoga radi. Za vsakogar nekaj se najde v Sanjskem šopku, poleg tega pa poskrbimo tudi za dostavo daril na dom.

Božična in novoletna darila

Zadnji mesec v letu kar kliče po obdarovanju. Končno si vzamemo čas za srečanja, ki so se nam med letom vedno izmuznila zaradi prenatrpanega urnika. Končno si vzamemo čas za družino, za prijatelje in za nekaj časa pozabimo na vse (službene) obveznosti. Prav je, da našim najdražjim izkažemo naklonjenost tudi z darilci, zato smo v Sanjskem šopku za čarobno decembrsko vzdušje pripravili darila za božič in novo leto, ki jih lahko naročite na dom. Kako izbrati prava darila? Brez skrbi.

Darila za zaljubljence

Ne glede na to, ali iščete darilo za valentinovo, za obletnico ali le želite presenetiti partnerja oz. partnerko, izberite darilo, ki je samo vajino. Darila za valentinovo in druga ljubezenska darila naj bodo nekaj posebnega, če pa obdarujete nežnejši spol, naj za največji učinek vsebujejo tudi cvetje, ker “Flowers are a girl’s best friends.” 

 

Ko se rodi novo življenje …

Prav posebna priložnost pa je obdarovanje ob rojstvu, ko nam dostava na dom pride še kako prav. Do prvega obiska mlade družine lahko traja še nekaj časa, a dojenček (in tudi mamica) si zaslužita pozornost že prej. Lahko izberete dostavo darila v porodnišnico ali pa na dom, ko se mlada družinica vrne iz porodnišnice.

Najbolje je, da se pri njunih bližnjih pozanimate, kdaj jima je najbolje podariti izbrana darila in kako jih izbrati. Darila za novorojenčka naj bodo mehka, prikupna in seveda uporabna. Vsebujejo naj nekaj, kar bo uporabljal dojenček in drobno pozornost za mamico – to je vse, kar potrebuje v prvih dneh po porodu.

 

Darila za naše drage mame

Če iščete skrbno izbrana darila, ki bodo prebudila mamina čustva, si oglejte darila za materinski dan. Darila morajo biti nekaj posebnega, saj s skrbno izbranim darilom za materinski dan izrazimo mami tisto, kar pogosto pozabimo – hvaležnost. Izbirate lahko med edinstvenimi in unikatnimi darilnimi paketi, ki jih točno na materinski dan dostavimo na katerikoli naslov v Sloveniji.

 

Darilo presenečenja za lepši dan

Ker vsi radi obdarujemo in darila tudi prejmemo, pa v Sanjskem šopku zagovarjamo tudi darila presenečenja. Najlepša je dostava daril na dom, ko je niti najmanj ne pričakuješ. Vseeno pa si naši najdražji zaslužijo pozornost prav vsak dan. S tem namenom smo pripravili Malo darilo velikega prijateljstva. Malo in ugodno darilce, s katerim vašim najdražjim izkažete hvaležnost, ljubezen, prijateljstvo … Darilo, ki ima sporočilo, ki ga lahko pošljete kot presenečenje in ki traja večno.

 

Cvetje
Cvetje ima čarobno moč, zato mora biti del vsakega darila, še posebej, če obdarujete nežnejši spol. Kateri šopek boste podarili?

 

Cvetje je lahko dodatek ali samostojno darilo

Ko se odločamo za dostavo daril na dom, najprej seveda izberemo darilo. Pri izbiri razmislimo, za kakšno priložnost gre, kaj želimo z darilom sporočiti, kaj ima ta oseba rada. Darilu pa lahko za lepše presenečenje dodate še cvetje. Spletna cvetličarna Sanjski šopek (naši “pravi” cvetličarni domujeta v Škofji Loki in v Ljubljani) vam ponuja veliko izbiro cvetja, s katerim že leta širimo srečo.

Pri oddaji naročila lahko zapišete še osebno posvetilo, ki ga priložimo darilu in pripravljeni smo, da razveselimo še eno srečno prejemnico ali prejemnika. Dostava daril na dom še nikoli ni bila tako enostavna, kajne? > TUKAJ < lahko spremljate naš vsakdan in morda prav zdajle dostavljamo eno čudovito darilo …

Avtor:

Metka Sporiš

dipl. inž. agronomije in hortikulture
Evropski florist 1. stopnje

Verjamem, da sta ljubezen do dela in ustvarjalna žilica zmagovita kombinacija. In prav vsako jutro se veselim ustvarjanja, ki ga prinaša nov dan. S cvetjem ustvarjam za svojo dušo, vaše veselje in lepši jutri.