ŠOPEK CVETJA ZA ROJSTNI DAN – DOSTAVA PO VSEJ SLOVENIJI

Šopek cvetja za rojstni dan je skoraj obvezno darilo, s katerim zagotovo ne zgrešimo. V širokem naboru šopkov cvetja boste zagotovo našli tudi tistega, ki bo razveselil vašo bližnjo osebo ob njenem prazniku …  

 

✅ Šopek cvetja za rojstni dan lahko naročite v spletni trgovini Sanjskega šopka.

✅ Vsak šopek je skrbno izbrana in unikatna kreacija.

✅ Cena dostave na katerikoli naslov v SLO znaša 3,5 eur.

✅ Šopek lahko zavijemo kot darilo in dodamo vaše osebno posvetilo.

✅ Če želite, lahko šopek osebno prevzamete v naši cvetličarni v Škofji Loki.

✅ Naročila, oddana do 13. ure, bodo dostavljena naslednji dan.

✅ Dostava med vikendom (zaenkrat) ni mogoča.

KLIK za spletno naročilo

Rojstni dan – prav poseben praznik

Rojstni dan je poseben praznik in prav je, da ga obeležimo tudi s šopkom cvetja za rojstni dan. Ob rojstnem dnevu se skupaj z družino in prijatelji veselimo življenja: vsega, kar je že za nami in tistega, kar še prihaja. Štejemo leta, obujamo spomine, se smejimo ob starih fotografijah in mamam se občasno orosijo oči. Da je ta osebni praznik še lepši, naj poskrbi idealno darilo za vse priložnosti – šopek rož, ki izraža ljubezen in naklonjenost, lepša prostor in v sebi nosi prav posebna sporočila. 

Kakšen šopek cvetja za rojstni dan izbrati?

Ljudje se pri izbiri šopka za rojstni dan pogosto znajdemo pred dilemo, kakšnega izbrati. Kakšne barve naj bo, koliko cvetov naj vsebuje, kako poskrbeti, da bo šopek prišel do slavljenca nepoškodovan? Naj vam pomagamo. Izbira cvetja je danes bolj svobodna kot kadarkoli doslej. Čeprav so še pred kratkim glede tega veljala nenapisana pravila, je danes to drugače. V Sanjskem šopku smo za vas pripravili unikatne cvetlične kreacije, med katerimi lahko izbirate. Gre za kombinacijo različnega cvetja, ki se harmonično zlije v čudovit šopek.

Če pa želite podariti šopek iz samo ene vrste cvetja (potonike, vrtnice, ranunkule, evkaliptus …), si oglejte rezano cvetje. Kvalitetno cvetje je čudovito darilo za še lepši rojstni dan. Vse omenjene šopke lahko preprosto naročite v naši spletni cvetličarni, mi pa poskrbimo za dostavo k vam ali pa k slavljencu na dom. 

Nasvet, da bo šopek trajal dlje … 

Vsi si želimo, da bi šopku cvetja za rojstni dan čim bolj podaljšali življenjsko dobo, zato je potrebno upoštevati splošna navodila za nego cvetja. Da pa bo šopek res trajal večno, poznamo nekaj načinov, kako posušiti šopek: Sušenje cvetja na zraku ali v mikrovalovni pečici, sušenje v vazi brez vode in druge. Preverite jih, da  bo šopek cvetja za rojstni dan še dolgo širil srečo in slavljenca spominjal na čudovito darilo od čudovite osebe …

Šopek cvetja za rojstni dan
Šopek cvetja za rojstni dan mora biti všeč predvsem slavljencu. Pozanimajte se, kakšno cvetje obožuje in izberite šopek v barvah, ki jih ima najraje. Lahko pa izberete tudi med vnaprej skreiranimi šopki, ki vam jih ponujamo v spletni cvetličarni Sanjski šopek.

 

Avtor:

Metka Sporiš

dipl. inž. agronomije in hortikulture
Evropski florist 1. stopnje

Verjamem, da sta ljubezen do dela in ustvarjalna žilica zmagovita kombinacija. In prav vsako jutro se veselim ustvarjanja, ki ga prinaša nov dan. S cvetjem ustvarjam za svojo dušo, vaše veselje in lepši jutri.