Pogosta vprašanja

Seveda, vse naše produkte in pakete pošiljamo po celotni Sloveniji, z dostavno službo GLS.

Občine v katere dostavimo v istem dnevu. Naročila za SameDay delivery prejemamo od ponedeljka do petka, do 15:00.

Ljubljana 1000
Trzin 1236
Črnuče 1231
Šentvid 1210
Dobrunje 1261
Lj-Polje 1260
Lj-Šmartno 1211
Grosuplje 1290
Šmarje-Sap 1293
Radomlje 1235
Mengeš 1234
Domžale 1230
Dob 1233
Medvode 1215
Brezovica pri Ljubljani 1351

Običajno so vsa naročila, oddana do 15:00, odposlana še isti dan in dostavljena v roku 24h, razen v izrednih razmerah in ob preobremenjenosti dostavnih služb. V primeru, da produkta ne moremo oddati ali, da produkt ni na zalogi, vas o tem prej obvestimo. Glede na nujnost vašega naročila, temu primerno izberite način dostave ali nas kontaktirajte o možnostih.

Naročila prejeta v petek do 15:00, bodo dostavljena v ponedeljek. Razen svežih šopkov! Naročila šopkov v petek bodo oddana v ponedeljek (če oddamo šopek v petek, bo ta do ponedeljka čakal v skladišču dostavne službe. Naša želja pa je, da cvetje prejmete kar se da sveže).

Seveda, datum dostave lahko izberete v košarici, pred zaključkom naročila. Ob povečanem številu naročil si pridržujemo pravico prilagajanja možnosti izbire datuma.

Seveda, naslov prejemnika določite dodate v košarici pred zaključkom nakupa.

Vse račune pošiljamo naknadno na elektronski naslov naročnika.

Seveda, paketu lahko priložite voščilnico katero izberete TUKAJ. Posvetilo dopišete v okence (posvetilo) ob izbrani voščilnici. Besedilo napišemo ročno.

Kot prvo nas čimprej kontaktirajte. S pomočjo aplikacije sledimo vsem paketom in na podlagi tega vam lahko skoraj vedno odgovorimo zakaj. Zgodilo se je že, da se je paket med transportom poškodoval in bil vrnjen v depo. Ali pa, navigacija ni našla naslova, prejemnik pa se ne javi na telefon,..

Naročilo lahko plačate tudi po povzetju dostavni službi GLS. (Ne v času Korona virusa)

Spletna stran trgovina.sanjski-sopek.si za prenos podatkov uporablja SSL varnostni sistem (Secure Socket Layer). Uporabnik je tudi sam odgovoren za varovanje osebnih podatkov, na način, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Stranka lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. +386 40 76 66 32. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji poslovanja.