DOSTAVA ROŽ NA DOM IN ŠOPKI NA DOM – HITRO & UGODNO

Dostava rož na dom je priročna storitev, ki se jo poslužuje vse več ljudi. Glede na to, da prebirate tele vrstice, ste morda med njimi tudi vi. Morda vam je zmanjkalo časa za obisk cvetličarne, ali pa ste enostavno pozabili skočiti po rože. Morda se vam preprosto ni ljubilo ustaviti še v cvetličarni. Nič hudega. Šopki na dom lahko pridejo kar po pošti, za kar poskrbite s preprostim spletnim naročilom.

Najprej nekaj osnovnih informacij

⇾ Dostava rož na dom je možna na vse naslove po Sloveniji.
⇾ Cena dostave po Sloveniji znaša 4,6 eur.
Naročilo opravite v spletni trgovini, kjer izberete željeni datum dostave
Če šopek pošiljate kot darilo, mu lahko dodate tudi osebno posvetilo.
Naročila, oddana do 15. ure, lahko odpošljemo še isti dan (dostavljena bodo naslednji dan).
⇾ Na voljo so različni načini plačila, med njimi tudi plačilo po povzetju.

62,90108,90
55,9099,90
59,50104,60
44,9088,40

OGLEJ SI CELOTNO PONUDBO

Komu je dostava rož na dom namenjena?

Storitev je namenjena pravzaprav vsem. Obožujete cvetje, a nimate časa za obisk cvetličarne? Vas zanimajo že narejeni šopki rož, ki izkazujejo ljubezen in naklonjenost, a vam urnik ne dopušča, da se poglobite v izbiro cvetja?

Želite presenetiti prijateljico, ki živi v drugem mestu in ima kmalu rojstni dan? Razveseliti babico v domu za ostarele? Polepšati dan osebi, ki jo pogrešate? Morda vam lahko pomagamo z našo dostavo rož na dom, ki je varna, zanesljiva in hitra.

NAJ ZADIŠI PO CVETJU

Kako poteka naročilo?

Za naročila je tu naša spletna cvetličarna Sanjski šopek, katere glavno vodilo je širiti srečo. Enostavno pobrskajte med našo ponudbo in izberite cvetje, ki ga želite. Pri naročilu lahko izberete tudi dan za dostavo rož na dom, če pa ga pošiljate kot presenečenje, lahko zraven zapišete tudi osebno posvetilo, ki ga bomo dodali v paket.
Po oddanem naročilu bomo skrbno pripravili izbrane izdelke, jih pripravili na varno pošiljanje in na željeni datum dostavili prejemniku. Dostava je možna po vsej Sloveniji.

Naročilo lahko oddate in prevzamete tudi v naših dveh cvetličnih studiih v Ljubljani in v Škofji Loki.

Sopki na dom
Šopki na dom rišejo nasmehe na naslovih po vsej Sloveniji. Izberi Sanjskega in nariši nasmeh tudi ti.

Dostava rož na dom: šopki na dom

Šopki na dom so vse bolj priljubljeni. Iz izkušenj opažamo, da jih ljudje naročajo ob najrazličnejših priložnostih. S šopki na dom na lep način ob rojstnem dnevu, kakšnem posebnem dosežku ali pa kar tako presenetimo osebo, ki tega niti ne pričakuje.

Nekateri pa s šopki na dom poskrbijo za dekoracijo in sveže cvetje v lastnih domovih. Naročilo opravite preko spleta (tam določiš tudi datum, ko želite, da je šopek dostavljen in pa naslov prejemnika), mi pa poskrbimo, da šopek v brezhibnem stanju pride tja, kamor mora.

Ni na zalogi
59,9099,80
49,9096,90
59,50104,60
48,9098,90

OGLEJ SI ŠE OSTALE ŠOPKE

Naročnina na šopek

Pri Sanjskem šopku je na voljo tudi naročnina na šopek. Na redno dostavo rož na dom se lahko naročite v spletni trgovini, kjer določite trajanje naročnine in pogostost prejema šopka. Tako vam ni treba sproti skrbeti za sveže cvetlice, saj bomo namesto vas to storili mi.

Namig: Naročnina na šopek je tudi čudovito presenečenje za darilo, saj gre za novost na trgu. Gre za unikatno darilo, ki traja dlje časa in vedno znova razveseli prejemnika.

Dostava rož na dom
Želiš redno tedensko ali mesečno dostavo rož na dom? Potem ti predlagamo sklenitev naročnine na šopek!

Če vas zanima dostava rož na dom, si oglejte našo ponudbo cvetja. Za vsakogar se rož’ca najde, saj smo v Sanjskem šopku izbrali velik nabor kvalitetnega suhega in rezanega cvetja. Če pa želite poleg cvetja izbrati še kakšno drugo pozornost, si lahko ogledate tudi naša iskriva in izvirna darila.

Avtor:

Metka Sporiš

dipl. inž. agronomije in hortikulture
Evropski florist 1. stopnje

Verjamem, da sta ljubezen do dela in ustvarjalna žilica zmagovita kombinacija. In prav vsako jutro se veselim ustvarjanja, ki ga prinaša nov dan. S cvetjem ustvarjam za svojo dušo, vaše veselje in lepši jutri.