Suho cvetje – lepo, nežno in večno [kategorija]

Suho cvetje je v zadnjem času doživlja preporod. ? Ljudje so se vanj dobesedno zaljubili zaradi številnih lastnosti, predvsem pa zaradi pridiha, ki ga vnaša v prostor. Pozitivno vpliva na pravzaprav … vse. Ko cvetje spregovori, začutimo njegovo posebno, čarobno moč. Suho cvetje lahko uporabimo na več načinov: Suge rože posamezne vrste lahko postavimo v vazo, ali pa iz njih pisane namizne dekoracije, kot so mešani šopki ali venčki.

Suho cvetje večjih dimenzij

Najnovejši hit pa je suho cvetje večjih dimenzij, ki ga uporabimo kot samostojen kos in z njim dodamo prostoru piko na i. Zagotovo poznate posušeno okrasno travo, ki s svojo edinstveno teksturo polepša prav vsak prostor. Njen topli in nežni minimalizem govori kar sam zase … Vse bolj priljubljeni so tudi palmini listi in posušene vejice bombaža. Z dekoracijo iz suhega cvetja bo atmosfera vaše spalnice, dnevne sobe ali drugega prostora elegantna, nežni natur toni in unikatne oblike pa bodo poskrbeli za občutek udobja in domačnosti.

Katere so prednosti suhega cvetja?

Veliko jih je. “Suhe rože so pravzaprav idealno cvetje za lenuhe,” se je zadnjič pošalila ena od strank. Moram reči, da kar drži. Vzdrževanje suhega cvetja je preprosto – no, pravzaprav vzdrževanje sploh ni potrebno. Super je, ker ni odvisno od letnega časa, tako da ga imamo vedno na razpolago. ? Poleg tega pa je suho cvetje dolgo obstojno, če ne celo večno. Obstojnost suhih rož je sicer v veliki meri odvisna od pravilnega postopka sušenja, zato v Sanjskem šopku ponujamo le cvetje preverjeno vrhunske kvalitete. Je tudi odlična izbira, če organizirate rustikalno ali sodobno poroko. Suho cvetje za poroko je nov trend, simbolika večnosti in lepote pa vam morda olajšata odločitev, katere suhe rože vključiti v poročno dekoracijo. 

Suhe rože so nekaj nepopisno lepega … 

Suho cvetje ima nekaj več. Je nekaj posebnega. Je krhko in nežno, njegove zbledele barve je težko ujeti in še težje opisati. To cvetje združuje neskončno paleto unikatnih barv in nenavadnih tekstur, od zadržanih trav do igrivih krašpedij. Vsem pa je skupno nežno veselje, ki traja in traja … 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja