Darila za valentinovo – ZANJO

1+1=3 ali kaj kupiti punci za valentinovo?

14. februar. Za zaljubljence eden najlepših praznikov, ki nas pogreje sredi zime. Ona je že v pričakovanju. Veš, da je. Ona upa, da bo za valentinovo točno tako, kot si je zamislila. Ona že ima darilo zate. Ona preprosto ve. 

Darila za valentinovo zanjo ni enostavno izbrati.

Ti … Ti si včasih mislil, da jo boš zadovoljil z večerjo v dvoje. Napaka. Mislil si, da je darilni bon za njeno najljubšo trgovino spodobno valentinovo darilo zanjo. Še ena napaka. Mislil si tudi, da jo boš razveselil s šopkom rdečih vrtnic in čokolado. Ne, dragi moj, ne gre to kar tako. Darila za valentinovo zanjo ni lahko izbrati.

Ona hoče nekaj več. Ona sanja o presenečenju, ki si ga niti sama ne zna zamisliti (ja, težka naloga te čaka). O darilu z osebno noto, ki ji bo orosilo oči, s katerim se bo pohvaila pred prijateljicami, nato pa bodo skupaj vzdihovale in te občudovale. 

Ampak ti – kot ponavadi – nimaš pojma, kaj naj bi to bilo. Valentinovo se približuje z veliko hitrostjo in bolj kot razmišljaš, manj idej imaš. Na vse pretege se trudiš, brskaš po spominu (in internetu) in opazuješ, kam usmeri pogled, ko se sprehajata po šoping centru. 

Do darila za valentinovo s preprosto formulo.

Naj ti priskočimo na pomoč s preprosto formulo: 1+1=3. Ker kot pripadnik moškega spola najbrž ne veš, da mora biti vsako, čisto vsako darilo sestavljeno iz dveh sestavin. Prva je simbolična. Tu ne govorimo o dragih zadevah, ki se kupijo v trgovini. Tu govorimo o izvirnosti, o gestah, ki pokažejo, kako dobro se poznata. To so darila, ki jih ne kupiš, ampak jih ustvariš. Tu je nekaj namigov:

Ustvari fotoalbum z zabavnimi komentarji, pripravi romantično večerjo za dva. Ne pozabi na svečko. Pripravi kino večer z njenim najljubšim filmom, ali pa jo povabi na izlet v neznano.

Druga obvezna sestavina pa je pravo darilo. Nekaj, česar se bo zares razveselila, kar bo uporabljala, pojedla ali z veseljem nosila.

Izbrali smo nekaj daril za ženske, za katere smo prepričani, da jo bodo razveselila. Gre za praktična in uporabna darila, ki v sebi nosijo tudi močno ljubezensko sporočilo …zato hitro poglej v našo spletno trgovino, kjer so izbrana najlepša darila za valentinovo zanjo.

Ljubezen pravzaprav

Ljubezen pravzaprav

Darilo-za-valentinovo-Iste-sanje

Iste sanje

Darilo-za-valntinovo-najin-dan

Najin dan

Darilo-za-valentinovo-podarim-ti-srce

Podarim ti srce

 

Tako. Sedaj razumeš formulo 1+1=3. Eno simbolno darilce plus eno pravo darilce skupaj tvorita več kot dve. Skupaj sta tisti presežek, ki ga za valentinovo darilo želi prav vsak. S to zmagovito kombinacijo boš poskrbel, da tvojega darila ne bo kar tako pozabila. Verjamemo, da si ob branju tega zapisa dobil kar nekaj idej, zato se čim prej loti ustvarjanja, za skrbno izbrana ljubezenska darilca z “uau” efektom pa poskrbimo mi! 

Oglej si ostala darila za VALENTINOVO

 

Avtor:

Metka Sporiš

dipl. inž. agronomije in hortikulture
Evropski florist 1. stopnje

Verjamem, da sta ljubezen do dela in ustvarjalna žilica zmagovita kombinacija. In prav vsako jutro se veselim ustvarjanja, ki ga prinaša nov dan. S cvetjem ustvarjam za svojo dušo, vaše veselje in lepši jutri.