Darila za valentinovo – ZANJ

1+1=3 ali kaj kupiti fantu za valentinovo?

 

14. februar.

Izbira darila za valentinovo zanj ni lahka naloga. Prav tako si z vprašanjem kaj mu podariti beliš glavo tudi ti.

Veš, da ima on že izbrano darilo. Upaš, da je razumel tvoje subtilne namige in da mu iskanje darila ni povzročilo preveč stresa. Kaj pa mu boš podarila ti?

Njemu, ki itak ničesar ne potrebuje. Njemu, ki ga običajna darila pustijo ravnodušnega. Njemu, ki je nekaj posebnega in veš, da mora biti takšno tudi darilo za valentinovo zanj. Večerja v dvoje? Masaža? Spodnje perilo? Morda je čas za izvirnejša darila! 

Naj ti priskočimo na pomoč s preprosto formulo: 1+1=3. Kar kot pripadnica ženskega spola najbrž dobro veš, mora biti vsako, čisto vsako darilo sestavljeno iz dveh sestavin. Prva je simbolična. Tu ne govorimo o dragih zadevah, ki se kupijo v trgovini. Tu govorimo o izvirnosti, o gestah, ki pokažejo, kako dobro se poznata. To so darila, ki jih ne kupiš, ampak jih ustvariš. Tu je nekaj namigov: Ustvari fotoalbum z zabavnimi komentarji, pripravi romantično večerjo za dva. Ne pozabi na svečko. Pripravi kino večer z njegovim najljubšim filmom, ali pa ga povabi na izlet v neznano.

Druga obvezna sestavina pa je pravo darilo. Nekaj, česar se bo zares razveselil, kar bo uporabljal, pojedel ali z veseljem nosil.

Izbrali smo nekaj daril za moške, za katere smo prepričani, da ga bodo razveselila. Gre za praktična in uporabna darila, ki v sebi nosijo tudi močno ljubezensko sporočilo …zato hitro poglej v našo spletno trgovino, kjer so izbrana najlepša darila za valentinovo zanj.

Darila-za-valentinovo-zanj
Darila za valentinovo zanj. Pivo pelicon v darilni embalaži.

Namesto rož

Darila-za-valentinovo-zanj
Darila za valentinovo zanj. Čili vino in čili omaka.

Si za vroče?

Darila-za-valentinovo-zanj
Darila za valentinovo zanj s svečko in karitejevim maslom.

Najin dan za…

Tako. Sedaj razumeš formulo 1+1=3. Eno simbolno darilce plus eno pravo darilce skupaj tvorita več kot dve. Skupaj sta tisti presežek, ki ga za valentinovo darilo želi prav vsak. S to zmagovito kombinacijo boš poskrbela, da tvojega darila ne bo kar tako pozabil. Verjamemo, da si ob branju tega zapisa dobila kar nekaj idej, zato se čim prej loti ustvarjanja, za skrbno izbrana ljubezenska darilca z “uau” efektom pa poskrbimo mi! 

Oglej si ostala darila za VALENTINOVO

 

Avtor:

Metka Sporiš

dipl. inž. agronomije in hortikulture
Evropski florist 1. stopnje

Verjamem, da sta ljubezen do dela in ustvarjalna žilica zmagovita kombinacija. In prav vsako jutro se veselim ustvarjanja, ki ga prinaša nov dan. S cvetjem ustvarjam za svojo dušo, vaše veselje in lepši jutri.