KAJ PODARITI ZA MATERINSKI DAN? ?

Kaj podariti za materinski dan najboljši mami na svetu?

Je tudi tvoja mama superjunakinja? Tista oseba z nadnaravnimi sposobnostmi, ki te nikoli ne zavrne, razočara in nikoli ne reče ne? Tista, ki podpira tri vogale hiše, ki ti po dolgi poti pripravi tvojo najljubšo jed in ki točno ve, katero sladico imaš najraje? Ona je tista, ki vedno rada naredi uslugo in prav vsakič, ko jo obiščeš, ti skrbno pripravi še paket hrane “za domov.” Mame so zlate in prav je, da imajo enkrat v letu čisto svoj, materinski dan. Dan, ko se (za spremembo) drugi sprašujemo, kaj ji podariti za materinski dan, s katero jedjo jo razveseliti in kako jo čim bolj razvajati. ? Preveri nekaj idej v nadaljevanju.

Podari ji nekaj unikatnega …

Letos ji podari nekaj prav posebnega. Nekaj, kar jo bo razveselilo, nekaj trajnega, kar jo bo spominjalo nate. Izrazi hvaležnost in prebudi mamina čustva. Darilo za materinski dan naj bo nekaj posebnega. Ni pomembno, ali je majhno, veliko, poceni ali drago.

Sama menim, da morajo darila imeti določen pomen in sporočilo za obdarovanca. ? Zato pri snovanju daril vedno zasledujem izvirnost, odgovornost do okolja in soljudi in se trudim, da so izdelki zares nekaj posebnega. Če se tudi ti sprašuješ, kaj podariti za materinski dan, sem pripravila nekaj predlogov za darila, ki bodo zagotovo navdušila tudi tvojo mamo.

1. Venček iz suhega cvetja, narejen posebej za mame

Lesen obroč, dekoriran s suhim cvetjem ? je lep okras stene v dnevni sobi, ali dekoracije na nočni omarici. Venček iz suhega cvetja lahko odišaviš z maminim najljubšim vonjem eteričnega olja in učinek darila za materinski dan bo dvojen.

-10%
NOVO
Original price was: 46,90€.Current price is: 42,20€.
-10%
Original price was: 41,90€.Current price is: 37,70€.
-10%
Original price was: 27,90€.Current price is: 25,10€.
-10%
Original price was: 39,90€.Current price is: 35,90€.

2. Kaj podariti za materinski dan, da ne bo predrago

Se spomniš, kako smo kot otroci v šoli vsako leto izdelovali presenečenja za naše mame, jim risali risbice in jim pisali pesmice? Se spomniš, kako so se ji vsako leto orosile oči, ko je brala pesmico, ki je bila z okorno pisavo napisana prav zanjo? Mame od nas ne pričakujejo velikih daril. Podari ji epruvetko, ki vsebuje večni šopek, poleg tega pa v njej najdeš še prav posebno sestavino; ? ljubezen, objem, hvaležnost …

3. Šopek rož z osebnim posvetilom

Če se še vedno sprašuješ, kaj podariti za materinski dan, ti predlagamo še eno darilo, ki nikoli ne gre iz mode. Podari ji cvetje! ? Šopku rož dodaj še osebno sporočilce, ki ji bo še dodatno polepšalo njen dan. Šopek lahko naročiš po spletu, dostavimo pa ga na katerikoli naslov po Sloveniji. Lahko tudi kot presenečenje!

Se sprašuješ, kaj podariti za materinski dan? Preveri darila, ki smo jih posebej za mame pripravili v Sanjskem šopku!

55,9099,90
34,9976,99
59,50104,60
NOVO

“Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in na veselje.

Prava. In ena sama. Za vse življenje,” pravi pesem Toneta Pavčka. V Sloveniji je ta trenutek skoraj 700 000 mater in prav vsaka je unikatna. Prav je, da to upoštevamo tudi pri izbiri daril za materinski dan. Pomislimo na njene najljubše cvetlice, njen najljubši vonj, njen najljubši okus. Nikar ne pozabi: Naj to ne bo le darilo, naj bo nekaj več. Naj bo preprosto, naj bo lepo, iskreno in večno – naj bo ljubezen.

Darila za materinski dan iz Sanjskega šopka

Avtor:

Metka Sporiš

dipl. inž. agronomije in hortikulture
Evropski florist 1. stopnje

Verjamem, da sta ljubezen do dela in ustvarjalna žilica zmagovita kombinacija. In prav vsako jutro se veselim ustvarjanja, ki ga prinaša nov dan. S cvetjem ustvarjam za svojo dušo, vaše veselje in lepši jutri.