Šopek za škorpijonke z Mojco Mavec: skrivnosten & vpadljiv

Šopek za škorpijonke je takšen kot škorpijonke so: strastne, iskrene, neustavljive raziskovalke še neznanih globin. Rojene v jesenskih dneh (od 23. oktobra do 21. novembra) se zlahka poistovetijo z rdečo barvo. Prav ta, v različnih odtenkih prevladuje tudi v šopku, ki je ravno prav skrivnosten in ravno prav vpadljiv – to je šopek za škorpijonke.

 

sopek-za-skorpijonke-1

 

Škorpijonke spadajo med najbolj strastna, čustvena in skrivnostna znamenja v zodiaku. 

 

Imajo izjemno voljo in so zelo odločne. Njihova privlačnost je izjemen magnet. Motivira jih močna želja po emocionalnem poglabljanju in iskanju resnice, saj jim močne intuitivne sposobnosti  pomagajo prodreti v bistvo resničnosti. Stvarnost je še ena njihova odlika – videti stvari in druge takšne, kot so v resnici.

 

“Sem bolj škorpijonka do sebe kot do drugih.”

 

Na vprašanje, kako se Mojca Mavec definira in znajde s pridevniki, prilepljenimi na hrbte škorpijonov, kot so iskreni, močni, strastni, globoki, odgovarja:

 

“Zanimivo, da imajo škorpijoni vedno določen prizvok. Nekaterim fantom se zasvetijo oči, drugi se nas raje izogibajo. Sama ne maram stereotipov, v nas se skriva toliko različnih stvari, a nekatere stvari zagotovo veljajo, strast, odločnost, vztrajnost. Sem bolj škorpijonka do sebe kot do drugih. Z leti je predvsem lepo, ko se stvari začnejo sestavljati. Vsi kamenčki, ki si jih zbiral, nabral na poti, se zlagajo v vse bolj jasno sliko. Radovednost, pa tudi škorpijonska  občutljivost za svet, ki me obdaja, mi tu zagotovo zelo pomaga.”

 

sopek-za-skorpijonke-2

 

“Potrebujem adrenalin in ne bojim se novih izzivov.”

 

Iskanje resnice je ena glavnih vodil škorpijona, tudi raziskovanje še neznanega.

Tudi za Mojco Mavec?

“Morda predvsem pogum, da se večkrat podaš izven lastne cona udobja. Potrebujem adrenalin in ne bojim se novih izzivov.”

 

 

Šopek za škorpijonke: ravno prav skrivnosten in ravno prav vpadljiv

 

Šopek za škorpijonke nizajo različni odtenki rdeče barve mnogocvetne vrtnice, liziantusa, seduma in  šipka, vijola limoniuma in static ter prepariran in klasičen evkaliptus. Za piko na i pa so šopku dodane še črno obarvane trave.

 

“Rože me pomirjajo.”

 

V kakšnem odnosu so rože in Mojca?

“Potonike, ranunkule, najraje v velikih, nepreglednih šopih kot na kakem tihožitju. Jeseni pa hermelika, astre, krizanteme …Če bi ljudje večkrat ravnali drug z drugim kot z nežnimi, občutljivimi biljkami, bi svet bil za spoznanje boljši.”

 

sopek-za-skorpijonke-3

 

Šopek za vsako astrološko znamenje

 

Šopki za astrološka znamenja so unikatni in nastajajo v kreativnem cvetličnem studiu Sanjski šopek. Vsako astrološko znamenje je tako zanimivo in vredno raziskovanja. Prav zato si vsako zasluži svoj šopek rož. Z veliko mero poznavanja globin astroloških znamenj, oblikujemo šopke, pisane na kožo vsakemu znamenju posebej.

Šopki nastajajo skupaj z Nives Jurman, raziskovalko astrologije in njenih Luninih modrosti.