Šopek za vodarke & Jerica Zupan

Nič se ne zmotimo, ko rečemo, da je vodnar najbolj napredno astrološko znamenje v zodiaku. Njihove ideje so pogosto revolucionarne, zmagovalne. Pogled na svet z njihove perspektive je brez okvirjev, brez omejitev. Svobodna misel jih vodi do uspeha.

Ambasadorka unikatnega šopka VODNAR, skreiranega v Sanjskem šopku, je prepoznavna ikona slovenske popularne scene – Jerica Zupan.

sopek-za-vodnarke

Ker nas, kot ob vsakem astrološkem šopku, zanima kako njeno znamenje zaznamuje življenje, smo ji postavili par vprašanj.

Za ljudi, rojene v znamenju vodnarja se rado reče, da so pravo nasprotje lahnega vetra, bolj kot močna burja – osebe z močno življenjsko silo in neodvisne mentalitete. Drži tudi zate?

“Uf, lahko bi tako rekli. Obenem pa smo zelo čustveni, vsaj zame to velja. Lahko sem še tako močna, neodvisna, sem lahko nežna, tudi ranljiva. Svojo pravo silo dojameš šele po kaki življenski prelomnici, recimo po porodu.”

Iznajdljivost, izvirnost v razmišljanju in dejanjih – opiše tudi tebe?

“O ja. Do izraza pride predvsem v kakšnih brainstormingih.”

“Rada pogledam izven okvirjev.”

Šopek vodnarke

Čeprav vodnarji veljajo za zelo napredne in svobodomiselne, so hkrati zelo navezani na preteklost, na svoje korenine. Kako čutiš to povezavo, se težko odtrgaš od starih spominov, navad?

“Nekdo me bere kot odprto knjigo, haha, vodnarji ne znamo skriti svojih misli, čustev, … Ja, ko se navežem na koga ali kaj, sem zvesta do groba. Lahko je hvale vredna lastnost, je pa tudi breme. “

Si tudi ti, kot veliko vodnark, prava humanitarka ko se gre za pomoč drugim?

“Večkrat na leto, z sms-i za donacije, tudi z oblačili, s hrano.”

Jerica Zupan

Najbolj uživaš v (veliki) družbi ljudi? Ali imaš svoj izbran krog ljudi, ki se le redko spreminja? Kako pa kaj trenutki »sama s sabo«?

“Včasih sem imela velik krog, danes pa so okoli mene izbranci. Ljudje gredo v nekih obdobjih skozi sito, spreminjamo se, ostanejo najbolj kompatibilni. Sama s sabo pa sem sicer redko, ko pa sem, se pa učim uživati.”

“Ko se navežem na koga ali kaj, sem zvesta do groba.”

Kako zelo ti je vseeno, kaj si drugi mislijo o tebi?

“Včasih se me je še kakšna misel dotaknila. Danes mi je popolnoma vseeno. Dojela sem, da tisti, ki govori o tebi, največ pove o sebi.”

Vodnarji nikoli ne pustijo drugim, da bi jim govorili, kaj morajo početi – je res tako?

“Ma lahko povejo kar želijo, jaz pa bom naredila, kar je najbolje za družbo, zame, za sina.”

So ti blizu astrološka dognanja – kako dobro jih vozite znotraj družine?

“So mi blizu. Dobro funkcioniramo, čeprav nismo najlažja kombinacija.”

Šopek vodnar

Kako si kaj v odnosu z rastlinami?

“Obožujem vse rastline, velike, male, cvetoče, zelene. S partnerjem jih zelo rada kupujeva. Obožujem tudi šopke, take kot jih imate vi.”

“Srečna sem, ko šopek podarim in srečna, ko ga dobim.”

Če bi izbrala cvetlico, rastlino s katero bi se opisala?

“To vprašanje je pa težko. Ampak vem, da je orhideja cvet, ki dejansko najbolje opiše vodnarje in tudi mene, saj simbolizira predanost, spiritualnost in pozitivnost.”

Kako pogosto si privoščiš šopek rož?

“Parkrat na leto zagotovo. Zelo rada namreč vidim polno vazo rož na mizi in to vedo tudi moji bližnji.”


Šopek VODNAR, katerega ambasadorka je Jerica, je eden izmed šopkov za astrološka znamenja, ki jih najdeš v naši zbriki:
ŠOPKI PO HOROSKOPU.

Avtor:

Metka Sporiš

dipl. inž. agronomije in hortikulture
Evropski florist 1. stopnje

Verjamem, da sta ljubezen do dela in ustvarjalna žilica zmagovita kombinacija. In prav vsako jutro se veselim ustvarjanja, ki ga prinaša nov dan. S cvetjem ustvarjam za svojo dušo, vaše veselje in lepši jutri.