Šopek za RIBE & ALJA PERNE

sopek-za-ribe-alja-perne-4

Alja Perne je prvi obraz in ustanoviteljica blagovne znamke The Base Label. Zdi se, da je moda njen dom že od nekdaj. Živi svoje poslanstvo, da s svojo blagovno znamko najde pot do omar, v katerih so doma modni in trajnostni kosi oblačil. Pravi, da je njen navdih njeno življenje samo – sprehodi, narava, potovanja, ljudje.

Alja zagotovo je enih tistih obrazov, ki jih povežemo s prepoznavnim in svojevrstnim stilom. Je ljubiteljica brezčasnih modnih kosov. Takšnih, ki dobro izgledajo danes, so dobro izgledali na naših babicah in bodo preživeli še kakšno generacijo.

S ponosom povemo tudi, da je Alja Perne ena prvih slovenskih vplivnic, ki je srčno podprla tudi poslanstvo Sanjskega šopka. In tukaj sta – šopek za astrološko znamenje RIBI in njegova ambasadorka Alja.

Šopek za RIBE: ljubeč, čuten, nežen

Astrološko znamenje RIBI je zadnje znamenje zodiaka. Z lahkoto lahko rečemo, da gre za najbolj čustveno astrološko znamenje. Kot bi se vse steklo v to vodno znamenje in na ilustrativen način odplavilo v vodo vse, kar nam v življenju ne koristi.

Ribice zares so pravo vrelišče vseh čustev. Včasih se zdi, da jih svet ne razume. Ta nežnost in čutnost jih močno razlikuje od drugih astroloških znamenj. Močna intuicija, brezmejna domišljija, romantika – to so pojmi blizu vsem rojenim v znamenju rib. V odnosih si želijo iskrenosti in veliko ljubezni.

sopek-za-ribe-alja-perne-3

Šopek RIBI je vse te elemente ujel v eno dlan. Je nežen in očarljiv. Zasanjan in poln ljubezni. Sestavljen je iz različnih nežnih odtenkov roza ter marelične barve. Mačice dodajo pomladno noto, karamelni nageljni pa povežejo vse barve šopka v celoto.

Alja Perne in ribica v njej

Za ribice se rado reče, da čutijo več in drugače kot ostala astrološka znamenja. Kako zelo čustvena, senzibilna pa je ona?

“Nisem čisto tipična ribica – sem mirna, nežna, ampak odločna. Nisem preveč čustvena, rada in pogosto pa izražam svoja čustva.”

Ribice pogosto nosijo svoje srce na dlani. Je bila kdaj v življenju oropana zaupanja?

“Mislim da se je vsakomur izmed nas že kdaj zgodilo kaj takega, meni osebno nazadnje v poslu. Ampak se ne obremenjujem preveč s tem, verjamem v karmo in v to, da se na dolgi rok zares pokaže kdo je zaupanja vreden.”

sopek-za-ribe-alja-perne

“Dan ima premalo ur, da bi se vsega lotila.”

Razpršenost in zanimanje za mnogo stvari. Je tudi Aljin spekter zanimanja za stvari širok in njene misli švigajo s hitrostjo kometa?

“Zelo. Včasih je to dobro, kdaj pa tudi ne, saj si potem preveč hitro all over the place. Zanima me ogromno stvari in toliko projektov imam v glavi, dan pa premalo ur, da bi se vsega lotila.”

Sanjarjenje. Fantazijski svet. Nekaj ribicam domačega. Tudi njej?

“Sanjarim o stvareh, ki vem, da jih lahko dosežem.”

Toliko čustev in ljubezni kot ribi premore le malo katero astrološko znamenje. Tudi Alja ne pozna površinskih odnosov? Raje manj in kakovostno?

“Sigurno, povsod se nekako držim tega – tako v privat kot tudi v poslovnem življenju. Raje manj prijateljev, pa ti odnosi in ljudje res pristni. Raje manj oblačil, pa ta res kvalitetna. Na poslovnem področju pa velikokrat poslovni odnosi prerastejo v prijateljstvo, za kar sem neskončno hvaležna, saj tako delo postane užitek. Včasih ob določenih soglasjih potem težko rečem ne, kar je slaba stran tega, ampak na splošno smo zelo na prijateljski ravni z vsemi.”

sopek-za-ribe-alja-perne-5

Se ji kdaj zdi, da jo svet ne razume?

“Večkrat da jaz ne razumem sveta.”

Ena lastnosti, ki jo radi srečamo pri ribah je tudi neodločnost. A Alja zase pravi drugače:

“Sem odločna in hitro sprejemam odločitve.”

sopek-za-ribe-alja-perne-2

Kdor vsaj malo spremlja Aljo Perne bo vedel, da so rože del njenega vsakdana. Kako se je zgodila ta ljubezen?

“Joj ja! Jaz sem srečnejši človek, če imamo doma sveže cvetje na mizi, mi kar polepša dan. Verjetno je bila od vedno nekje v meni, še bolj pa je začela izstopati z željo po estetiki.”

Njen popoln šopek?

“Pomladni šopek pastelnih barv – ranunkule v roza barvi in travniško cvetje.”

Avtor:

Metka Sporiš

dipl. inž. agronomije in hortikulture
Evropski florist 1. stopnje

Verjamem, da sta ljubezen do dela in ustvarjalna žilica zmagovita kombinacija. In prav vsako jutro se veselim ustvarjanja, ki ga prinaša nov dan. S cvetjem ustvarjam za svojo dušo, vaše veselje in lepši jutri.